Zillya! Internet Security за 78 грн

Усі новини, анонси та оголошення від команди Zillya знаходяться в цьому розділі.

Zillya! Internet Security за 78 грн

Повідомлення zilman » 16 липня 2010, 17:41

Компанія «Олайті Сервіс» зробила засоби інформаційної безпеки ще доступнішими. Розуміючи, що спільнота очікувала виходу Zillya! Internet Security, «Олайті Сервіс» запрошує першу тисячу користувачів придбати річну ліцензію всього за 78 грн.

Кілька днів тому компанія «Олайті Сервіс» повідомила про випуск у світ Zillya! Internet Security, який ввібрав у себе всі переваги популярного і визнаного користувачами антивірусу Zillya!, а також, крім цього, отримав два нових модуля - мережевий брандмауер і WEB-фільтр.

Коментує Даниленко Олег, керівник відділу продажу Zillya!: «Наразі подібні рішення класу Internet Security коштують понад 400 грн., при цьому кожен користувач має потребу в надійному захисті, працюючи в мережі Інтернет. Команда Zillya!, розуміючи необхідність такого рішення за доступною ціною, знизили ціну до нечуваного рівня - 78 гривень за продукт, що містить антивірус, брандмауер та веб-фільтр. Це можливо завдяки тому, що ми не витрачаємо коштів на проведення дорогих рекламних кампаній, утримання громіздкої інфраструктури та створення непотрібних сучасному користувачу аксесуарів у вигляді глянцевих коробок».

Придбати ліцензію на використання Zillya! Internet Security можна онлайн через сайт http://zillya.ua або за телефоном +380 (44) 233-05-23
zilman

Повідомлення: 16

Re: Zillya! Internet Security за 78 грн

Повідомлення has.lg » 27 липня 2010, 08:59

Тестирую этот продукт уже седьмые сутки. Утилита APS (Anti Port Scanner) http://z-oleg.com/secur/aps/ подтверждает пропуск брандмауэром Zillya! Internet Security хакерских атак на порт 80. Об этом я писал на http://www.zillya.ua/support/ К антивирусу претензий нет! Прекрасный продукт, особенно последней версии, чего не скажешь про Zillya! Internet Security!
has.lg

Повідомлення: 3

Повідомлення Genn » 27 липня 2010, 10:55

has.lg написав:Тестирую этот продукт уже седьмые сутки. Утилита APS (Anti Port Scanner) http://z-oleg.com/secur/aps/ подтверждает пропуск брандмауэром Zillya! Internet Security хакерских атак на порт 80. Об этом я писал на http://www.zillya.ua/support/ К антивирусу претензий нет! Прекрасный продукт, особенно последней версии, чего не скажешь про Zillya! Internet Security!

Я с утилитой уже смесяцок, порты - 80, 443, (и еще с парачку было). Также "интересные" результаты по лик-тестам. Но, я надеюсь, разработчик знает о проблемах и устраняет их. Жду новостей.
MS WinXP Pro SP3 32bit
Genn

Повідомлення: 68

Повідомлення Natalka » 27 липня 2010, 14:23

Genn
Я так понимаю - речь о той проблеме, о которой вы писали мне по почте?
Если да - то, увы, проблема пока не решена. После первого фикса выяснилось, что проблема-таки осталась, потом я уходила в отпуск, не отслеживала продвижение в этом вопросе. Потом была срочная рабочая задача, переключились на нее, и после нее те ребята, которые занимались исправлением этой проблемы, ушли отдохнуть. Мозг практически кипел.
О проблеме помним.
Natalka
Команда Zillya!

Повідомлення: 247

Повідомлення Genn » 27 липня 2010, 15:03

Natalka написав:Genn
Если да - то, увы, проблема пока не решена. После первого фикса выяснилось, что проблема-таки осталась, потом я уходила в отпуск, не отслеживала продвижение в этом вопросе. Потом была срочная рабочая задача, переключились на нее, и после нее те ребята, которые занимались исправлением этой проблемы, ушли отдохнуть. Мозг практически кипел.
О проблеме помним.

Спасибо за ответ, все понятно. Самому хочется в отпуск ажнемогу! :D
Относительно, проблемы да именно ее я и имел ввиду, хотелось что бы обратили внимание и на другие проги по лик-тесту, методик много, о результатах писать не буду, фиксте баг потом и поговорим ;).
MS WinXP Pro SP3 32bit
Genn

Повідомлення has.lg » 29 липня 2010, 08:44

Genn написав:
О проблеме помним.

Относительно, проблемы да именно ее я и имел ввиду, хотелось что бы обратили внимание и на другие проги по лик-тесту, методик много, о результатах писать не буду, фиксте баг потом и поговорим ;).

Я решил проблему очень просто! Включаешь дополнительно брандмауэр "хрюши" (в смысле ХР) и все ОК!!!!
has.lg

Повідомлення Genn » 29 липня 2010, 11:49

has.lg написав:
Genn написав:

Я решил проблему очень просто! Включаешь дополнительно брандмауэр "хрюши" (в смысле ХР) и все ОК!!!!

В качестве временного решения проблемы подойдет)) А по существу зачем платить, за ИС если можно юзать бесплатный антивир и встроенный экран ХР, или др. бесплатный, но такое соседство гарантии не дает, поэтому все и хотят ИС в котором и антивир и экран настроены на работу как одна команда.
MS WinXP Pro SP3 32bit
Genn

Повідомлення has.lg » 30 липня 2010, 08:39

Дык я до энтого юзал так: антивир + comodo firewall = "убойная" защита :!: Рекомендую :D
has.lg

Повернутись в Новини та оголошення Zillya!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість